Fler inredningsbilder

Här är förresten äntligen en bild av fulskåpet som har blivit finskåp. Till slut fick vi också ordning på belysningen i det och nu är det så trivsamt om kvällarna när finskåpet lyser upp. Jag gillar!
Och väldigt långt om länge är här en bild på byrån som jag egenhändigt gjort i ordning. Svärfar hade slipat den och förstärkt den övre plattan underifrån, men jag har tagit av de fula handtagen, slipat och spacklat, slipat och spacklat, för att sedan betsa den med tjärbets. Till slut har jag gnidit in den med bivax vilket inte var det lättaste eftersom vaxet var så hårt och oförsonligt, men med hjälp av hårfönen gick det till slut. På så vis fick byrån en vattenavvisande yta som lätt kan torkas av. Knopparna är köpta på Fridas gård och är av vitt porslin. Även de gröna knopparna till vitrinskåpet är inköpta där och kommer från House Doctor.
Jag har också länge saknat en ordentlig vedkorg men eftersom alla som finns på marknaden är antingen för små, för fula eller hiskeligt dyra så har vi länge nöjt oss med en IKEApåse. Döm om min förvåning när jag en dag tittade på skostället i hallen och insåg att det var en perfekt vedkorg. Nu saknar jag bara en skohylla...
Eftersom våra tvålpumpar regelbuindet slammar igen av kalk och därefter går i kras genom diverse bankande i vasken har jag nu gett upp hoppet om att någonsin kunna ha en vacker tvålpump. Därför blev jag hjärtans glad när jag hittade denna på Rusta för ynkliga 20 kr. Mitt badrum blev genast mycket trevligare. En liten handkrämspump är ju heller aldrig fel. Asken bakom kommer från Agda's Countryhouse i Smygehamn och blev även den min för en spottstyver. Jag älskar att handla billigt!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad super duper fint skåpet blev....väldigt stor skillnad mot förut =) Kramizar

2010-11-17 @ 20:11:19
URL: http://linasegna.blogspot.com
Postat av: Hanna

Eller hur? Jag är fortfarande lite nyförälskad om jag ska vara helt ärlig...

2010-11-18 @ 13:59:42
Postat av: Studiobootleg - Alltid ny musik!

nice blogg du har!Vill du ta del av den nyaste musiken och de bästa spotifylistorna? gå då in på Studiobootleg.com där länkar jag den nyaste musiken innan radio spelat, samt lägger jag upp de bästa spotifylistorna till alla tillfällen! :)

2010-11-18 @ 14:08:56
URL: http://studiobootleg.com
Postat av: Maja

så fint=)

2010-11-18 @ 14:27:11
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: ÅSAjätte fina saker ^^

2010-11-18 @ 14:41:15
URL: http://enjaveltill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0