Presentkortshelg med barn fast ändå utan...

Systerdotter E blev nio år i januari och traditionsenligt fick hon presentkort av oss. Grillning i skogen blev utökat med pulkaåkning i ett vitt Skåne med minusgrader.


Fantastiskt. Efter korv och marschmallows i mariekex blev det turnering i Fia med knuff där fina vinster stod på spel. Ett presentkort var utställt på filmkväll och den önskade filmen var Hannah Montana...


Urk, vem orkar glo på eländet en hel kväll? Alltså fanns det ännu ett filmpris bestående av en äventyrsfilm i bästa "Fem" anda där Tempelriddarnas förlorade skatt skulle letas upp. Faktiskt rätt trevlig film att fördriva lördagkvällen med. Förstår att jag officiellt är gammal när jag skriver dessa rader :-D. Dessutom avnjöts barncocktail med sockerkant, hemrullade negerbollar och grytpoppade popcorn. Mycket trevligt alltsammans. Söndagsmorgonen bjöd på nybakade bullar, hjärtpannkakor i E's nya stekpanna, scrambled eggs och vad annat som tillhör en riktig söndagsbrunch.


Smoothien glömde vi dock... Därefter önskades en ny tur i pulkabacken så därför begav vi oss igen ut men upptäckte att 2 plusgrader inte lämpade sig särskilt bra för pulkaåkning. Efter några gupphopp med resulterande ömma bakdelar åkte vi hemåt för att avnjuta spapresentkortet med tillhörande drink.

Allt som allt en härlig helg men lite hjärtnyp får ju modershjärtat ändå eftersom W lämnades hos kusin V över natten. De älskar varandra och har haft roligt av hjärtans lust men han grät när han skulle sova och längtade efter mamma och pappa. Tur att vi snart ska hämta hem lilla hjärtat. Snart är det dags för varm choklad och fastelavnsboller.


"Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får så laver jeg ballade."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0